Porvoo

Porvoo

Jukka Lahden murhan jälkeen kävi selville, että Lahti oli soittanut Porvooseen 3 kertaa. Puhelinnumero johti Porvoon poliisiin. Lisäksi ilmeni, että Porvoon poliisissa oli kaiveltu pariin otteeseen Lahden tietoja ennen murhaa. Kuitenkaan poliisille ei selvinnyt, minkä takia Lahti oli ollut yhteydessä saman poliisilaitoksen poliisiin useamman kerran.

Porin poliisi (nyk. Satakunnan poliisi) ei pystynyt selvittämään Porvoon poliisin (nyk. Itä-Uudenmaan poliisi) toimintaa. Muistamattomuus vaivasi asianosasia. Henkilö, jonka tunnuksilla tiedustelut järjestelmään oli tehty, ei tiennyt asiasta mitään. Hän epäili jonkun muun käyttäneen hänen tunnuksiaan tiedusteluihin. Henkilö, jolle Lahti oli puhelut soittanut, ei muistanut puheluiden sisällöstä mitään, tai niitä koskaan edes vastaanottaneensa.

Tätäkin asiaa koskeva esitutkinta-aineisto on toimitettu puolustukselle vasta kesällä 2012. Onhan se mukavaa saada esitutkinta-aineistoa nähtäväksi edes toiselle kierrokselle, mutta kaikkea materiaalia ei ole vieläkään poliisilta saatu. Ihmetellä varmaa sopii kuka istuu papereiden päällä ja mikä on motiivi. Eipä tämän puheluasian selvittämiseksi hirveästi oltu ponnisteltu, että sikäli ei ollut paljoa pimitettävää… vai oliko? Liittyykö Porvoon poliisi pahastikin Ulvilan murhaan?

Pakko ihmetellä poliisin touhuja. Tämänkin asian suhteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.