Pullantuoksua

taikinamörköJokainen itseään kunnioittava äiti-ihminen leipoo aina toisinaan pullaa, ainakin kerran vuodessa tai edes kerran elämässä. Pullataikinan ohje löytyy kätevästi jauhopussin kyljestä ja tietysti netistä. Kaupan pakastealtaasta löytyy myös uunia vaille valmiita pullia, jos ei jaksa aloittaa pullanvalmistusta aivan alkutekijöistään. No myydään pullia toki valmiiksi paistettuinakin. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Toisaalta taikinan vaivaaminen on aika ”terapeuttista”. Lapset kannattaa ottaa mukaan leivontahommiin, jos hermot vaan kestää.

taikinapoika

Myyttien mukaan…hyvä äiti uhrautuu perheelleen, kodille ja lapsille, ajattelee aina lasta ensimmäisenä, on pullantuoksuinen kotiäiti, jaksaa aina, ei ole koskaan vihainen, on perheen henkinen johtaja ja koossapitävä voima ja on vastuussa koko perheen viihtyvyydestä.

Meillä leivottiin… viime kerrasta oli kulunut jo hävyttömän monta vuotta – pakkopullaa äidille ja korvapuusteja lapsille. Onpahan edes yksi myyttien hyvän äidin edellytys täytetty.

IMG_0966

2 thoughts on “Pullantuoksua

  1. Ihan hysteeristä menoa. Meinasin kuolla nauruun. Nyt ne minfossa vääntää kuinka olet pahoinpidellyt lapsiasi korvapuusteilla. Niillä urpoilla ei ole ollenkaan huumorintajua.

  2. Vaarallisilla vesillä tosiaan liikutaan – kaikkea voidaan käyttää aseena ihmistä vastaan, joka halutaan syystä tai toisesta hiljentää. Toivoisin, että ihmiset ymmärtäisivät, ettei pullanleipomisella ja tällä Annun asialla ole mitään tekemistä keskenään. Tiedän, että salapoliisit löytävät tästä vaikka mitä piilomerkityksiä, jotka aivan tahallisesti olen sinne kätkenyt ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.