I have come to believe…

happy

”I have come to believe over and over again that what is most important to me must be spoken, made verbal and shared, even at the risk of having it bruised or misunderstood.”

”Olen päätynyt uskomaan kerran toisensa jälkeen, että se, mikä on kaikkein tärkeintä, on tuotava esille puhumalla, saatettava sanoiksi ja jaettava muiden kanssa — silläkin uhalla, että sitä vääristellään ja se käsitetään väärin.” 1)

Toivon, että hovioikeus hylkää Annun syytteet ja syyttäjät luopuvat syytteistä murhajutussa, koska Annu on syytön kaikkiin niihin rikoksiin, joista häntä syytetään. Toivon, että Annu ja lapset saavat tutustua toisiinsa uudelleen. Toivon, että elämä on heitä kohtaan lempeämpää kuin viimeisten vuosien aikana.

Toivon, että hovioikeus hylkää Jensin syytteet, koska Jens on syytön kaikkiin niihin rikoksiin, joista häntä syytetään. Toivon, että Jens ja pojat saavat välinsä kuntoon ja että elämä on heitä kohtaan lempeämpää kuin viimeisten vuosien aikana.

happy

Toivon, että kaikki ne ihmiset, joita tämä asia koskettaa, saavat nauttia elämästään jatkossa.

Toivon, ettei yksikään lapsi joudu kokemaan väkivaltaa, hyväksikäyttöä tai minkäänlaista kaltoinkohtelua yhdenkään aikuisen taholta. Mikäli niin kuitenkin tapahtuu, toivon, että nämä aikuiset joutuvat teoistaan vastuuseen.

Toivon, ettei yksikään ihminen joudu syyttömänä tuomituksi. Ettei yksikään viranomainen toimi väärin rahan, vallan, arvovallan tai minkään muun epäkunniallisen asian takia.

Toivon, että toiveeni toteutuvat.

1) runoilija, kirjailija Audre Lorde

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.