Viran puolesta

tuli

He kuuntelivat salaa puheitasi ja seurasivat liikkeitäsi. He tunkeutuivat elämääsi, kotiisi ja tunteisiisi. He veivät yksityisyytesi ja vapautesi ja kaappasivat lapsesi. He valehtelivat, kun kertoivat puhuvansa totta. He vetosivat järkeesi vaikka heidän jutuissaan ei ollut järjen hiventäkään. He uuvuttivat, painostivat ja ajoivat sinut nurkkaan. He epäilivät ja syyttivät sinua rikoksista, joita et ollut tehnyt.

He syyllistyivät itse moniin laittomuuksiin ja vääryyksiin, joita he eivät katso tarpeelliseksi tutkia. He tuomitsivat sinut elinkautiseen vankeuteen rikoksesta, jota et ollut tehnyt. He rikkoivat lastesi keskinäiset suhteet. He saivat lasten ikävän äitiään kohtaan vaihtumaan peloksi. He vapauttivat sinut syytteistä ja veivät vapautesi taas. He penkoivat kotisi ja lukivat päiväkirjasi. He pettivät lapsesi. He jatkoivat ajojahtiaan ja saivat kaiken alkamaan alusta. He epäilivät, syyttivät ja tuomitsivat sinut vankeuteen hirvittävistä teoista, joita et ollut tehnyt.

Sinä kärsit, mutta sinun on oltava kärsivällinen ja sinä olet. Olet epätoivoisessa tilanteessa, jolle et voi itse mitään ja sinun pitää jaksaa toivoa ja sinä toivot. Kaipaat ja ikävöit lapsiasi, sinulla on heistä huoli. Mutta olet tehnyt kaiken voitavan, sinun pitää vain jaksaa odottaa ja sinä odotat. Sinua ja lapsiasi on kohdeltu väärin ja epäinhimillisesti, mutta uskot silti, että ihmisissä on oikeudenmukaisuutta ja että he näkevät ja ymmärtävät vihdoin totuuden. Luulit pitkään, että kyseessä olisi jokin väärinkäsitys, mutta käsitit väärin. Kaikki oli tarkoin suunniteltua ja ohjailtua. Sait mustelmia sinisiin silmiisi. Olet vihainen, turhautunut ja voimaton, mutta sinun on jaksettava, ei ole muuta vaihtoehtoa.

He veivät lapsesi, mutta eivät huoltasi, ikävääsi ja rakkauttasi lapsiasi kohtaan. He suojelivat lapsiasi sulkemalla heidät todellisuudesta. He myrkyttivät lasten mielet ja antoivat muistojen muuttua painajaisiksi. He suojelivat lapsiasi eristämällä heidät kaikista läheisistä ihmisistä, jotka voisivat muistuttaa lapsia menneestä elämästä ja oikeista muistoista. Mutta oikeat muistot ovat olemassa ja ne ovat tapahtuneet. Oikea elämä on eletty. Sitä he eivät saa pois millään päätöksillä tai pakkokeinoilla.

He tahrasivat maineesi, veivät sinulta työsi ja toimeentulosi, mutta he tekivät vain työtään. Virkansa puolesta.

Mitä he tekevät nyt Turun hovioikeudessa, näkevätkö ja kuulevatko totuuden kaiken valheen lävitse? Uskaltavatko he avata silmänsä ja uskovatko he silmiään?

He heittivät sinut roviolle, mutta totuus ei pala tulessakaan.

Kuva liittyy kommenttiin 2.

Kuva liittyy kommenttiin 2
Susku London

3 thoughts on “Viran puolesta

 1. Juuri näin. Kiitos taas kun tuot esiin näitä totuuksia, hieno kirjoitus.

  Mikä tätä maata ja oikeuslaitosta oikein vaivaa?

  Mites ne menikään ne vanhan virren sanat: jo vääryys vallan saapi…jne., niin totta tänään.

  Ihmettelen sitäkin, miksi täällä ei kommentoida juuri ollenkaan näitä kirjoituksiasi!

  • Toivoisin olevani enkeli, joka hoitaa, kun on haavoitettu. Enkeli, joka ymmärtää, kun on väärin kohdeltu. Enkeli, joka suojelee, kun myrsky yllättää.

 2. Kiitos Niina. Sun kirjoitusta lukiessa konkretisoituu tama kasittamaton painajainen, johon olen itsekin joutunut osalliseksi.

  Ollessani taasen Helsingissa kaymassa mulla on ollut sellainen tunne, ettei tama show olisi ollut ikina mahdollinen taalla. Kasissani on uusi kulttuurilehti Public Action, jossa on kuva Anna-Stiina Korhosen kuvittamasta skeittilaudasta.

  Katsoessani kuvaa mietin Annelia ja niita jarjettomyyksia joista hanta syytetaan. Jos Annelin hallusta olisi tama kuva loytynyt, niin hanet olisi varmasti roviolla poltettu.

  Toisaalta mietin sita miten pelottavaa on, etta taman paivan Suomessa joidenkin uskovaisten ihmisten puritaaniset asenteet ovat saaneet aikaan nain valtavaa tuhoa . Samaan aikaan, kun ihmiset eroavat enenevissa maarin kirkosta, niin pieni vahemmisto tyrannisoi heidan oikeuksiaan.

  Uskallan vaittaa, etta suomalaiset eivat halua elaa yhteiskunnassa, jossa kieltolait astuvat voimaan ja populaarikulttuuri kielletaan saatananpalvontana.

  Annelia jahdanneilla virkamiehilla on paljon vastattavaa, ei pelkastaan Annelille vaan koko kansalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.