Uusi blogi: Anneli Auer kirjoittaa

Uusi blogi: Anneli Auer kirjoittaa

 

Olen odottanut ja odottanut, että minuun kohdistuva vaino vihdoin päättyisi ja tutkiva katse kohdistuisi viranomaisten tekemien virheiden selvittämiseen ja että virheistä lopulta opittaisiin jotain.

Olen myös odottanut, että poliisi vihdoin tekisi jotain oikean murhaajan kiinnisaamiseksi. Käytyäni läpi poliisilta saatua materiaalia ja saatuani lisätietoa ystäväni välityksellä olen nyt mielestäni päässyt oikean murhaajan jäljille, mutta kovin paljon pidemmälle en voi yksin tai edes ystävien avustuksella päästä tässä asiassa.

Odottaminen ja oikeusjutun jatkuva pitkittyminen on hyvin turhauttavaa. Siksi päätin tässä odotellessani avata oman blogin. Tarkoitukseni on kertoa blogissani havainnoistani ja ajatuksistani ja analysoida, mikä meni vikaan.

Haluan myös oikaista vääriä käsityksiä. On tullut aika erottaa fakta fiktiosta ja paljastaa keisarin uudet vaatteet, joita syyttäjä ja poliisit ovat vuosien varrella tarjoilleet median välityksellä. Valheella on monet kasvot, kuten sanotaan – ja tässä jutussa se tosiaan pitää paikkansa ihan kirjaimellisesti, joten tekemistä riittää.

Aloitan yksinkertaisuuden vuoksi ihan alkujuurilta eli murhasta ja murhaajasta. Etenen siitä oikeusmurhan eri käänteisiin alkaen suurimmista syyllisistä, kuten äänitutkija Tuija Niemestä ja Porin poliisin salaperäisestä puuhamiehestä Tapio Santaojasta.

Blogissa on tällä hetkellä pääsivujen lisäksi kolme kirjoitusta, joista viimeisimmän julkaisin tänään otsikolla ”Ulvilan murhaajan ääni”.

Katastrofaalisesta tilanteesta huolimatta jutun eri käänteisiin sisältyy huikea määrä komiikkaa, joten tekstini ei ole ihan kuolemanvakavaa. Kepeän pinnan alla piilee kuitenkin painavaa asiaa.

Blogini löytyy osoitteesta http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.fi/

 

Tervetuloa tutustumaan!

Anneli Auer, 21.10.2015

2 thoughts on “Uusi blogi: Anneli Auer kirjoittaa

  1. Kiitos Niina tuosta linkistä. Tunnustan, että olen todella turhautunut siihen, että oikeutta käydään somessa, eikä tuomioistuimessa. Koko kansa pääsee rääpimään Auerin persoonallisuutta ja esittämään ’tietoja’ siitä mitä tapahtui.

    Näin käytii oikeutta 1600-luvulla Salemissa ja sittemmin myös Euroopassa, Tämä kaikki on häpeäksi oikeusvaltiolle.

    Anu Suomela

  2. Onhän tämä häpeällistä, et viimeinen keino on somessa tuoda esille seikkoja ja eri tekijöitä, mut SE on Annelin keino! Kun vielä ottaa huomioon, et kaikki valtion ”hyeenat” ovat liikkeellä ja Anskukin jo pitkän aikaa vapaana, niin peli vain jatkuu ja niitä iänikuisia ”resursseja” hukataan ja (ohjataan) tälläiseen Paskaan, et ei viitsitä tutkia ja etsiä Murhaajaa, niin mitä jää jäljelle? Anneli Auerin oma tulkinta ja ”tulkinta/tutkimuslinjat”! Miksi ei saatana kunnioiteta Vaasan hovioikeuden hyvää ja kestävääkin ratkaisua vrt. ”Jyrki Virolainen” ja monet muut alan spesifistit, nyt vain pyöritellään samaa paskaa ja yritetään paskakikkuraa saada eri muotoon!!??

    Onko niin, et se DNA on kaiken pahan alku ja juuri tässäkin? Keisari on munasillaan sehän tiedetään, mut nyt niitä nimiä pöytään.. En pidä enään ihmeellisenä, et KKO myöntää tähän hulluuteen valitusluvan, nyt tarvitaan kansalaisrohkeutta, jotta poliisi, syyttäjälaitos ja yhteiskunta antaa pontta oikeudelle, mielipiteiden sijaan ja inkvisaatio ei kuulu 2000 mluvun Suomeen..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.